logo-salong
       Buddha

biogel eller
            lack
   
Vilken är bäst Gellack eller Soak Off Gel (Biolack)?
Låt oss försöka ta reda på vad den grundläggande skillnaden är mellan Gellack och Soak off Gel (Biogel), vilka är deras egenskaper, fördelar och nackdelar.
Gellack eller Soak Off Gel (Biolack) – gemensamma egenskaper och skillnader. Hur påverkar dessa produkter den naturliga nageln?
Gellack är en kombination av gelé och lack. Den största skillnaden mellan Gellack och vanlig lack är hållbarheten, att Gellack behåller perfekta naglar upp till 2-3 veckor.
 Soak off Gel (Biogel) är också en ganska ny produkt för naglar som kombinerar egenskaperna gelé och vanlig lack. Den innehåller kalcium. Biogel är känd för sin elasticitet, styrka och erbjuder möjlighet att göra en korrigering eller uppfräschning med färgat Biogel eller vanlig lack.
Båda dessa produkter är säkra för den naturliga nagelplatan, framförallt då man med både Gellack och Soak off Gel (Biogel) inte behöver slipa bort de naturliga naglarna. För det andra innehåller båda produkterna en del naturliga ämnen som stärker dina naglar och gynnar deras förbättring.
 Mekaniska egenskaper hos Gellack eller Soak Off Gel (Biolack).
Gellack har en dominerande position på grund av sin hållbarhet, motståndskraft mot yttre faktorer, förmåga att hålla lyster och briljans redan de första minuterna efter applicering. Naglar, täckta med Gellack behöver inte korrigering inom 2-3 veckor och de skyddas från mekaniska skador.
Soak off Gel (Biogel) har mycket god vidhäftning till nageln och lossnar inte från nagelplattan. Korrigering förekommer efter 2-3 veckor, naglarna mår bra under det täckande lagret, växer snabbt och ”andas”. Den största nackdelen med Soak off Gel (Biogel) är att det är känslig för aceton, etanol och metanol. Det är viktigt att skydda naglarna när du arbetar med rengöringsmedel och material som innehåller dessa komponenter.
Designförmåga.  
Med Soak off Gel (Biogel) kan du både förstärka och göra nagelförlängning. Oberoende vilket alternativ du väljer är kvaliteten alltid utmärkt. Du kan välja mellan naturliga färger och en annan önskad färg eller fransk manikyr. Nagelform och längd väljer du själv.
Gellack beläggning har en mängd av läckra färger. Med Gellack brukar man inte göra någon design. Bara enfärgat eller fransk manikyr, men den klara och orörda manikyren eller pedikyren kompenserar för den lilla svagheten.
Olämpligt
Gellack och Soak off Gel (Biogel) innehåller så många naturliga ämnen att det är svårt att kalla dem kemiska produkter. Båda sammansättningarna orsakar inte allergier och är godkänd under graviditet och amning. 
Behandlingar är olämpliga om nagelplattan utsätts för svampsjukdom.
Egenvård
 Egenvård med Gellack och Soak off Gel (Biogel) är att de bör skyddas från aceton och alkohollösning. För att ha perfekta naglarna länge – vårda dem med vanlig lack i passande färg. Gå sedan regelbundet på korrigering allt efter hur naglarna växer ut.
Borttagning
Ta bort Gellack är mycket enkelt, även hemma. Du behöver ren etanol (99%) eller aceton. Du packar in dina Gellacknaglar med bomull indränkt i någon i dessa vätskor och efter 10 minuter är dina naglar fria från Gellack. Dina egna naglar skadas inte.
Soak off Gel (Biogel) tas också lätt bort med speciellt medel. Efter borttagning är naglarna fina och glänsande.
E-mail: info@salongludmila.se