logo-salong
       Buddha

biogel eller
            lack
   
Gellack
Låt oss försöka ta reda på vad den grundläggande  Gellack, vilka är egenskaper, fördelar och nackdelar.

Gellack – egenskaper. Hur påverkar denna produkten den naturliga nageln?
Gellack är en kombination av gelé och lack. Den största skillnaden mellan Gellack och vanlig lack är hållbarheten, att Gellack behåller perfekta naglar upp till 2-3 veckor.
Gellack är säker  för den naturliga nagelplatan, framförallt då man med Gellack inte behöver slipa bort de naturliga naglarna. 

Mekaniska egenskaper hos Gellack.
Gellack har en dominerande position på grund av sin hållbarhet, motståndskraft mot yttre faktorer, förmåga att hålla lyster och briljans redan de första minuterna efter applicering. Naglar, täckta med Gellack behöver inte korrigering inom 2-3 veckor och de skyddas från mekaniska skador.

Designförmåga.  
Gellack beläggning har en mängd av läckra färger. Med Gellack brukar man inte göra någon design. Bara enfärgat eller fransk manikyr, men den klara och orörda manikyren eller pedikyren kompenserar för den lilla svagheten.

Olämpligt
Gellack orsakar inte allergier och är godkänd under graviditet och amning. 
Behandlingar är olämpliga om nagelplattan utsätts för svampsjukdom.

Egenvård
 Egenvård med Gellack bör skyddas från aceton och alkohollösning. För att ha perfekta naglarna länge – vårda dem med vanlig lack i passande färg. Gå sedan regelbundet på korrigering allt efter hur naglarna växer ut.

Borttagning
Ta bort Gellack är mycket enkelt, även hemma. Du behöver ren etanol (99%) eller aceton. Du packar in dina Gellacknaglar med bomull indränkt i någon i dessa vätskor och efter 10 minuter är dina naglar fria från Gellack. Dina egna naglar skadas inte.

E-mail: info@salongludmila.se