logo-salong
       Buddha

fotspa
   
Paraffinterapi.

Paraffin - är inte bara en mirakelkur, utan också en prisvärd, mycket effektivt behandling för dina händer och fötter. Paraffinterapi utförs hos många professionella skönhetssalonger med ett speciellt paraffin bad.

Detta är inte en komplicerad procedur. Paraffin värms i ett speciell elektrisk bad. En hand eller en fot doppas lätt i smält paraffin som är behagligt varmt och sedan tas ut och doppas igen 2-3 gånger. Efter det inpackas handen eller foten i en plastpåse och sedan i en varm handduk. Behandlingen upprepas med den andra handen eller foten. Behandlingen avslutas med en fuktgörande kräm.

Innebörden av paraffinterapi är att när huden utsätts för värme öppnar porerna sig och de näringsämnen som krämen innehåller tränger djupt in i huden. Under denna procedur tas toxiner bort, förbättrar blod- och lymfcirkulationen.
Paraffinterapi kan göras en gång varannan vecka.

Paraffinterapi rekommenderas inte för personer med högt blodtryck (hypertoni), diabetiker, människor med åderbråck och inte bra för mekaniska hudskador (sår, skrapsår, skrubbsår), blåmärken eller förhöjd kroppstemperatur.

 Första behandlingen ger en underbar upplevelse. Skönheten i huden, dess mjukhet och elasticitet, samt en angenäm känsla av värme, vilket paraffinen skapar, lämna ingen oberörd. Kanske förklarar det populariteten för denna procedur hos en människa som vill ha vackra och mjuka händer och fötter.
E-mail: info@salongludmila.se