Få bruna ben i sommar med prisbelönta Golden legs

Det kan finnas många anledningar till varför Det kan finnas många anledningar till varför det kan vara svårt att få den där snyggt bruna färgen på benen under sommaren. En så enkel anledning som att man helt enkelt tillbringar för mycket tid med långa byxor på kan såklart vara fullt godtagbar. Men det kan likaväl handla om att inte gilla solbada i offentliga miljöer eller att man har känsliga pigment. Fast oavsett i vilken kategori man hamnar så finns det lyckligtvis en liten genväg – så låt oss berätta om ”24 karat Golden legs bronze”.

24 karat golden legs

Bruna ben utan att sola – går det?

Går det egentligen att få bruna ben utan att sola? Det är en fråga som många i ovanstående situationer ställer sig. Via en produkt som blev till en av de bästa skönhetsprodukterna i M-magasin tidigare år så går det faktiskt i allra högsta grad. Brun utan sol ska inte vara komplicerat eller svårt, tvärtom ska det ge en härlig solbränna med lyster.

När du smörjer in fötter och ben med ett tunt lager av denna hudvårdsprodukt så kommer du snabbt märka hur oerhört imponerande effekten är. Silikonet som produkten innehåller hjälper till att dölja vissa nyanser och istället ge en solbränna som framlyfts med hjälp av guld. Ja, du hörde rätt. Denna produkt innehållet 24 karats micronicerat guld som bidrar till en otrolig lyster. Färgen försvinner heller inte i första taget och du kan såväl sola som bada med denna hudkräm. Något udda tänker säkerligen många men det fungerar otroligt väl som BUS-produkt.

Att få bruna ben i sommar har alltså aldrig varit enklare. Faktum är att det bara går på 4 minuter efter du smort in dig med Golden legs bronze. Så om du är otålig eller vet med dig att solen aldrig ger någon effekt på dina ben – pröva detta underverk.

 

Liknande inlägg