Sammetslen hud av Rosenseriens nattkräm

Testa Rosenseriens nattkräm, en sammetslen nattkräm, näringsrik och fuktighetsbevarande som lätt absorberas och ger en skön välgörande känsla. Passar alla hudtyper. Krämen är dock speciellt framtagen för torr känslig hud och passar därför en mogen hud extra bra som börjat linjeras.

nattkräm

Applicera krämen på en väl rengjord hud och låt verka över natten. Används var natt eller vid behov. Appliceras på ansikte och hals. Den kan med fördel även användas som ansiktsmask för en lugnande effekt. Applicera då ett lite tjockare lager än normalt och låt verka i 15 minuter. Torka sen bort eventuellt överflödig kräm. Skölj ej.

Tips:
Kombinera gärna med Rosenseriens Ögonkräm för att balansera huden och få bästa möjliga effekt av hudvårdsprodukterna.

Basingredienser:
Nattkrämen är 100 % naturlig och rik på vitaminerna A, C och E, mineraler och antioxidanter samt en mängd välgörande örter. Basen i produkterna är aloe vera, kallpressade vegetabiliska oljor samt grönt te som gör huden mer elastisk. Omega 3-fettsyror ser till att behålla hudens smidighet. Karoten har en skyddande och bevarande effekt. Inga kemiska tillsatser finns. Parabenfri. Krämen är endast doftsatt med äkta eterisk rosenolja och har solskyddsfilter.

Innehåll:
Aloe vera, fett från kokos, kokosfettvax, solrosolja, veg glycerol, veg emulgator, olivolja, veg emulgator, omega-3 fettsyror, sheasmör, veteprotein, C-vitamin, trollhassel, rapsolja, karoten, mjölksyra, 2 växtfibrer, E-vitamin, växtsterol, veg mjukgörare, rosenolja, sojaolja,natriumsalt, 3 växtsalter, 3 veg emulgator, växtparfym, vatten.

Om Rosenserien:
ROSENSERIEN är en svensk ekologisk hudvårdsprodukt som endast innehåller kvalitativa ekologiska och helt naturliga råvaror speciellt framtagen för känslig och mogen hud som börjat linjeras. Hudvårdserien är en exklusiv salongsprodukt med ett pH-värde på 5-6, vilket är detsamma som hudens eget och därför gör det lättare att absorberas. Den är Svanenmärkt och dermatologiskt allergitestad, dvs ej testat på djur. Hudvårdsserien finns för både män och kvinnor.

Liknande inlägg

En reaktion på ”Sammetslen hud av Rosenseriens nattkräm

Kommentarer inaktiverade.