Olja som är härlig att applicera på ansiktet

Rosenseriens morotsolja ger huden en härlig lyster och även näring till din hud. Morotsoljan består av avokado, solrosolja och vetegroddar som snabbt går in i huden och används främst som ansiktsolja.

morotsolja

Fem fördelar med att använda sig av Rosenseriens morotsolja;

  • Den fungerar för alla typer av hud, även till de känsligaste
  • Den kan användas både på morgonen och kvällen
  • Ger fin färg tillsammans med Brun utan sol
  • Bra för områden med extra torr eller skör hud
  • Till våren och sommaren för att stimulera pigmentbildning

Du ska smörja in oljan efter din hud blivit fuktad av rosenvatten. Fungerar utmärkt under vintertiden, då huden behöver mer vård än vanligt. Morotsoljan kan även användas som fuktkräm.  Morotsoljan fick priset för Årets Guldäpple 2012 i kategorin”Naturlig Hudvård”, och juryns motivation till priset; ”En skön, len ansiktsolja som glider in i huden – ger fukt, näring och en fin lyster. Doftar förföriskt och passar bra som extra fuktgivare vintertid.”

Morotsoljan är miljömärkt av Svanen, 100 % naturlig med mer än 75 % ekologiskt certifierat innehåll. 

Passar bra ihop med :

rosenvatten

Liknande inlägg