För dig som har problem med överdriven svett och svettlukt

QC deo shower mousse 200ml

Torr och Trygg 24 timmar
Världssensationen QC Deo dusch är en underbar duschmousse som innehåller aktiv antiperspirant deodorant utan att torka ut, skada eller täppa igen porerna. Innehåller varken aluminium, parabener eller triclosan. QC Deo Dusch fungerar som en dusch-mousse utan alkaliska ämnen och alkohol. Skaka flaskan och applicera en liten klick skum stor som en nöt på de ställen du svettas t.ex. armhåla och fötter. Låt skummet sitta kvar cirka två minuter, skölj bort eller tvätta hela kroppen med moussen. Ingen övrig rengöring behövs och ingen annan deodorant. QC Deo Dusch håller all oönskad lukt borta, samt motverkar svamp och mjäll. Den är även utmärkt till acne hy och som intimhygien. Genom att man tvättar bort moussen får man inga ringar eller urfällningar på kläderna av vare sig svett eller deo. Med QC Deo Dusc här du dofttrygg, torr och mjuk samt blank i hyn hela dagen. Detta är något vi alla behöver! Hur vacker är din utstrålning om doften av din transpiration dominerar?
4801_1

Liknande inlägg