Bästa tipset till hud och hår vid temperaturförändringar

Idag publicerar Rosenserien på deras Facebook sida ett väldigt bra tips: De skriver ”Vårt bästa tips till hud och hår, nu när kylan och temperaturförändringarna är stora- Vårt Rose Water! Inomhus luften torkar lätt ut huden, håret blir lätt statiskt, fukta hud och hår med några spray av Rose water. Dessutom ger det en uppiggande känsla, härligt eller hur?!”

Vårdande, uppfriskande och alkoholfritt ansiktsvatten. Förbereder huden för de vårdande hud- och kroppsprodukterna genom att återställa hudens pH-värde och sluta porerna efter rengöring. Passar alla hudtyper!

rosenvatten

PS: Du vet väl om att Rosenserien är svenska produkter… eco!

Intresserad av ansiktsrengöring?

Liknande inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *