Rosenserien Brun utan Sol – 4 av 5 stjärnor

krem_ot_solnca_3

Referat från medier som testat Rosenseriens Brun utan sol produkt. En klassiker som håller i sig, en lyxprodukt och bra miljöval som blivit mångas favorit.

TEST av Brun utan sol produkter (förkorta BUS produkter nedan). 

self_tan_brun_utan_sol_rosenserien

Rosenserien (Nytt utseende – bytt förpackning)
Betyg: 4 av 5

Omdöme: Härlig, dryg och krämig konsistens – man ska inte ta för mycket, för då blir det svårt att stryka ut jämnt. Naturligt brun färg som sitter i några dagar. Fin doft.

PRIS: 219 kr (Rekommenderat butikspris: 250 kr)

(Se testet här)

Såhär säger även panelen ifrån Expressen om Rosenserien Brun Utan Sol produkt. LYX och bra miljöval. Rosenserien Brun utan sol. En brun utan sol-produkt med biologiska råvaror. Växterna och örterna är ekologiskt odlade och själva brun utan sol-färgen innehåller ett vegetabiliskt DHA från sockerbetor och Aloe Vera. Färgen är ganska svag men blir successivt gyllenbrun och naturlig med upprepade insmörjningar. Färgen sitter i tre till fem dagar.

Hälsotidningen Hälsa skriver ”Härlig fräsch doft av liljekonvalj. Krämen är lagom tjock, lätt att applicera, men tar lite tid på sig att gå in i huden. Det behövs minst två insmörjningar för att färgen, som håller i cirka en vecka, ska synas”.

 

Beställ Rosenseriens Brun utan sol här >>

Fler recensioner från bloggare

Citat från bloggare Camillamilla:

”Den luktar inte lika illa som de flesta b-u-s gör och ger alldeles lagom med färg. Inte så mycket att man behöver vara rädd för mörka fläckar och inte så lite att det inte syns nån skillnad. För brun blir man verkligen! Den är lite tjockare i konstistensen så man måste smörja ordentligt innan den sjunker in men jag tycker bara det är bra eftersom jag då kan  gnugga och gnida åt alla olika håll så att det verkligen blir jämnt. De som drar in sig genast kan bli fläckiga eftersom man knappt hinner breda ut dem förrän dem har sjunkit in.  Dessutom innehåller den naturliga ämnen och inga tilltäppande mineraloljor så man behöver ej vara rädd att få finnar då man lägger den i ansiktet”.

Bloggaren Naturligt snygg skriver på sin blogg:

En ljus ganska rinnig kräm som doftar “typiskt Rosenserien”, lite damigt och rosigt. Lätt att applicera, men tar längre tid på sig och effekten kommer först efter ca 4-10 timmar. Ger också en betydligt mildare färg, och den drar lite åt orange. Med denna är man trygg med att det inte blir för mycket. Ger lagom mycket färg med bra naturlig nyans. Hållbarheten är ca 2-3 dagar.

Bloggaren Bilboblueeyes.se
Den ger en mild toning till huden och det ser snyggt ut även till mig som är så ljus. Vill man ha mera färg så lägger man på flera lager. Resultatet börjar synas efter 2 timmar och full effekt syns efter 4-10 timmar.

 

Vad väntar ni på? Bli läckert solkysst på nolltid. Beställ produkten här.

Se fler av dinbutiq.se produkter

miracle lips unisexkarat_gold_legsUV skydd

Liknande inlägg

En reaktion på ”Rosenserien Brun utan Sol – 4 av 5 stjärnor

Kommentarer inaktiverade.