Fotkräm till torra fötter

Gehwol erbjuder en serie fotvårdprodukter för sköna, välmående fötter och ben. Basen i alla GEHWOL-preparat är naturliga. Upptäck Gehwol du också!

Gehwol

Lider du av självsprickor?

Har du torra fötter och lider av självsprickor är det viktigt att du tillför fukt till dina fötter. Dessa fotkrämer från Gehwol har fuktbindande ingredienser som gör att hudbarriären stabiliseras, hudflikar och sprickor minskar. På så sätt minskas risken för infektion av bakterier och fotsvamp undviks. Läs om Gehwols produktsortiment och hitta fotsalvan som passar dina fötter.

Fotvård för diabetiker

Gehwol har gjort studier för hur man som diabetiker kan få bukt med sina torra fötter. Alla Gehwols produkter är lämpade till dig som är diabetiker.
(Studie: Borelli C. Bielfeldt S, S Borelli, Schaller M, Korting HC. International Journal of Cosmetic Science 2011; 33 (1): 37-43. I tysk översättning enligt http://www.gehwol.de/service/fachwissen/studien/)

Gehwol Balsam för torr hud, 75 ml

Uppfriskande upplivande fotbalsam som vårdar och deodoriserar huden samt förhindrar fotsvamp. Kylande menthol och naturliga eteriska oljor från rosmarin och lavendel fräschar upp och livar upp.

Passar dig:
* Trötta, ömmande fötter
* Diabetiker
*Lider av fotlukt
*Hård och sprucken hud

gewhol_fotbalsam

Se produkten här

Liknande inlägg