Rosenserien Lip Balm omtalad i Expressens modesidor

I början av året så kunde vi läsa på Expressens modesidor att Rosenseriens Lip Balm är produkten för att slippa narriga läppar. Vi på Dinbutiq kan rekommendera Rosenserien varmt. Ett varumärke som står för svenska ekologiska naturliga produkter.

Så blir du kvitt nariga läppar

Nu är det pendlas mellan att vara kallt och att vara varmt, så är det viktigt att använda rätt produkter. Vår hud är känslig för värmeskillnader och lufttemperatur. Solen torkar ut huden och det uppstår nara. Skydda läpparna mot uttorkande vindar. Läppar är extra känsliga och torra läppar ser inte speciellt inbjudande ut. Fixa till dem genom att smörja in men gör det efter det du har skrubbat bort lagret av gamla hudceller. Bästa boten mot nariga läppar enligt Expressen är att peela läpparna försiktigt med en frottéhandduk eller en mjuk tandborste. Smörj sedan in med ett cerat så slipper du torra och flagiga läppar.

lip balm

Rosenseriens Lip Balm innehåller karnaubavax som bevarar värme och fukt. Se produkten i webbshopen >>

Liknande inlägg